Totalentreprise på nyt badeværelse.

Står I og vil have nyt badeværelse skal I komme indtil Alno køkken og bad i Kolding. Når badeværelset  skal udskiftes er der mange ting der skal gå op i en højere enhed. Alno køkken og bad i Kolding hjælper dig når du skal have nyt badeværelse.

Måske skal du blot have udskiftet et par badeværelses skabe eller have ny badeværelses vask. Uanset hvor meget eller hvor lidt du skal have lavet kan Alno køkken og bad hjælpe dig.

Alno køkken og bad laver gerne en totalentreprise på dit badeværelse. Med en totalentreprise skal du ikke gøre nogen bekymringer. Vi sørger for alt planlægning af VVS – murer – elektrikker – tømrer osv. Så bliver alt planlagt i den rækkefølge det skal ske. Det gør at det kan laves noget hurtigere end normalt.

Med totalentreprise er med alt lige fra nedbrydning og bortskaffelse af de eksisterende badeværelse, ophugning af gulv, isolering, montering af gulvvarme, støbning af gulv, nye VVS-instalationer, vådrumssikring, fliser og klinker samt indretning af Jeres nye drømme badeværese.

Kom ind til Alno køkken Kolding og få hjælp til indretning af dit badeværelse.