Alno Køkken – Kolding Køkken & Bad Center

Her har vi 4 forskellige mærker at vælge imellem. Derfor har vi de bedste forudsætninger for at finde et køkken som opfylder både jeres ønsker og behov.
Alno, Impuls og Wellmann køkken kommer fra Europas største køkken producent Alno AG. Multiliving køkken er en 100 % dansk ejet køkken fabrik.

Alno AG er en af de største og mest velrenommerede køkken producenter i Europa der har lavet køkkener i 85 år, Alno køkken producerer i dag 450.000 køkkener om året alene til Europa. Den tyske køkken producent er kendt for høj kvalitet til fornuftige priser samt for holdbarhed og leveringssikkerhed.

Alno køkken

Alno er nok et af Europas stærkeste køkkener. De er kendt for deres kæmpe udvalg af speciale låger samt meget nuancerede skabs program der rummer låger og skabe du ikke ser andre steder.

Alno køkken har også et meget stort sortiment af køkken og bad låger med hærdet glas som er malet på bagsiden. Utrolig stærkt. Kom selv ind til os og prøv om du kan ridse den !! Ikke nok med at den er næsten umulig at ridse så har den den mest rene højglans der endnu er set. Alno har vundet mange design priser ved Red Dot (Kitchen Innovation) Lågen fåes med mange forskellige greb samt det nye 100 % grebsfrie køkken. Et integreret greb hvor køkkengrebet er blevet en integreret del af køkkenskabet. Og det vil sige at der ingen greb er i nogle låger. køkkenet fåes også med sandblæst glas i flere forskellige farver.

Alno køkken har markedets største skuffe på 39 cm. som der giver 20 % mere plads i højden. Det gør desuden at man kan have en 1½ liters cola, olie og andre kolonial varer stående oprejst.

Alno køkken har indfarvede og slagfaste 1,6mm. forkanter på alle køkken skabe og hylder. Alno køkken har desuden det største skabsprogram på markedet. Dit køkken leveres altid med samlede skabe, og der er desuden boret til greb.

Impuls køkken

Impuls køkken endnu et kvalitets køkken fra producenten Alno AG. Et prisbilligt kvaliltets køkken med mange muligheder inden for størrelser og køkkenskabs løsninger. Impuls køkken tåler sammenligning med branchens bedste køkkener, men hvor prisen er banket helt i bund.

Impuls køkken har et stort udvalg af låger både i mange forskellige farver samt i flere forskellige trælåger, samt et stort udvalg af korpusfarver og træfarver på frisider uden merpris.

Køkkenet er lavet ud fra et standard program med et stort udvalg af køkken skabe og køkken skabs løsninger som kendetegner det tyske kvalitets køkken. Selv om køkkenet kan konkurrerer med de største gør-det-selv leverandører i Danmark leveres køkkenet altid med samlede køkken skabe, – og der er desuden boret til greb. Køkkenet er meget nemt for gør-det-selv køkken montøren da køkkenet står på ben. Når køkkenet er monteret, og køkken elementerne er rettet til efter bordpladen klikkes soklen på. Med et billigt køkken fra Impuls får man virkeligt noget for pengene. Impuls køkken – et kvalitets køkken til meget konkurrencedygtig pris.

Impuls køkken – Når du går og leder efter et billigt gør-det-selv køkken og vil spare besværet med at samle dine køkkenskabe – så er Impuls køkken sagen til dig. Kom ind og se vores store udvalg af køkken låger.

Wellmann køkken

Wellmann køkken endnu et kvalitets køkken fra producenten Alno AG. Wellmann køkken har et stort udvalg af køkkenlåger i mange forskellige farver. Wellmann køkken har et stort udvalg af køkken låger i mange forskellige farver og modeller. Desuden et stort sortiment af grebsfrie køkken låger i mange forskellige farver. Wellmann køkken har kraftige 1,6mm. ABS forkanter samt intergrerede frisider i et bredt udvalg af farver.
Dit køkken leveres altid med samlede skabe, og boret til greb i lågerne.

Multiliving køkken

Multiliving er et dansk produceret kvalitets køkken med låger fra de danske leverandører. Har du specielle ønsker til køkken skabe kan Multiliving fremstille dine køkken skabe på eget snedkerværksted. Vi kan desuden levere multiliving køkken som multi-flex køkken hvor vi får lavet specielle låger efter kundens ønske.

Et dansk gør-det-selv køkken, der kan leveres som €”saml selv køkken”€ eller med samlede køkken skabe.

Du er i trygge hænder ved Kolding Køkken & Bad Center. Kolding Køkken & Bad Center er en køkkenbutik der åbnede i 2005 på Fabriksvej 16. Siden er vi flyttet til den nordlige ende af kolding by. Butikken ligger nu kun 200m. fra Kolding storcenter på C.F. Tietgensvej 1F, 6000 Kolding. Kolding Køkken & Badcenter har en stor udstilling af køkkener, badeværelser samt garderobe skydedører.

Butikken har lidt specielle åbningtider da du bliver betjent af samme person som også monterer dit køkken. Det gør at mandag-onsdag er der kun delvist åbent i butikken da jeg også monterer køkkener samt laver kundebesøg. Skulle i have problemer med at komme inden for åbningstiderne er I velkommen til at ringe og aftale et tidspunkt uden for de normale åbningstider.

Når du skal have nyt køkken, nyt badeværelse eller garderobe – Kom ind Kolding Køkken & Badcenter og se vores flotte udstilling. af køkken, badeværelse, garderobeskabe og skydedører. Køkken butikken i Kolding designer, leverer og monterer køkkener i hele landet og i udlandet. Godt nok ligger butikken i Kolding, men vi har bl.a. solgt køkken i Sønderborg, Åbenrå, Haderslev, Kolding, Esbjerg, Fredericia, Middelfart, Odense, Fåborg, Svendborg, Slagelse. Kvalitets køkkener fra ALNO Køkken kommer fra ALNO køkken i Kolding. Ved Alno køkken i Kolding har du muligheden for at vælge mellem 4 forskellige køkkenmærker i 4 forskellige prisklasser. Ønsker du et speciel designet køkken eller et billigt gør det selv køkken har vi alt hvad du skal bruge.

Se flere køkkener her

ÅBNINGSTIDER

Torsdag 11:00 – 21:00
Fredag 11:00 – 17:00
Lørdag 10:00 – 13:00

KONTAKT

Telefon: 76319131

Mail: mogens@alnokolding.dk

Alno Køkken Kolding
C.F.Tietgensvej 1 F

6000 Kolding.