Badeværelse Kolding – Nyt Badeværelse Kolding

Badeværelset er et rum hvor materialerne skal kunne modstå hjemmets fugtigste miljø. Vi leverer badeværelses elementer fra den Svenske leverandør Svedbergs og Lavabo.

Du har mulighed for en totalentreprise ved Kolding Køkken & Badcenter hvor vi sørger for alt vedr. udskifning af dit badeværelse. Se mere om nyt badeværelse HER – Tag kontakt til os, og bestilt et nyt bad i Kolding.

Ønsker du dit badeværelse designet efter dine egne ønsker hvor du selv kan udvælge hvilke materialer, design og look det skal have, sammensætter Vi også dit badeværelse fra vores andre leverandører (Alno og Nygaard Design) hvor ALT kan lade sig gøre.

Det er kun dig der sætter grænser for design af dit badeværelse. Skal badeværelset være med de romantiske låger, grebsfrit eller højglans lak – eller måske et af Europas stærkeste højglans – højglans glas fra ALNO? Vi har mange muligheder inden for låger til bad, specialdesignet badeværelses bordplader med vask, spejle og bad armaturer.

Du har mulighed for badeværelset som en helhed i huset. Har du ide’en til dit badeværelse eller skal vi designe det til dig? Kun fantasien sætter grænser. Kom ind til Kolding Køkken & Bad Center og få inspiration i vores badeværelses udstilling. Så Kom ind og se mere om hvordan dit badeværelse skal designes.

Svedbergs bad

Svedbergs er en leverandør af gennemført design og kvalitets badeværelser. Er man til det enkle badeværelse eller til det mere kompromisløse badeværelse er Svedbergs bad bestemt interessant.

Kvalitet, design, funktion og teknik bliver en helhed og Svedbergs har et meget bredt program inden for badeværelser. Svedbergs designer og udvikler selv alt fra badeværelses møbler, spejle , saunaer, badekar, håndvaske armaturer, håndklædetørrer samt tolietter.

Svedbergs bad er et gennemført svensk kvalitets produkt hvor der er tænkt på det hele. Selv den mindste detalje i badeværelset har sin funktion og skal fungere med helheden. Dit Svedbergs badeværelse bliver altid leveret samlet.Kom ind til Alno køkken, bad, og garderobe i Kolding og få inspiration til dit Svedbergs badeværelse.

Lavabo bad

Lavabo med gennemført italiensk baddesign og kvalitets badeværelse. Lavabo har et bredt udvalg af badeværelses porcelænsvaske, porcelæns bowle samt toiletter.

Lavabo har et meget bredt udvalg af Italiensk kvalitets porcelæn som kan leveres med den specielle Easy Cleaning System belægning. ECS er en ikke synlig belægning i glasuren på vasken, der gør, at vand, skidt og snavs “praller” af på vasken. Dette gør badvasken utrolig nem at holde.

Lavabo leverer også vaske til underlimning samt ilægning til både køkken og bad. Kom ind til Alno køkken, bad, garderobe og skydedører og se mere.Kom ind til Alno køkken, bad, og garderobe i Kolding og få inspiration til dit Lavabo badeværelse.

ALNO bad

Alno har markedets bredeste lågeprogram. Her kan nok få et af europas stærkeste højglaslåger til dit badeværelse – nemlig hærdet glas som er malet på bagsiden. Her kan du f.eks. selv vælge om det skal være med almindeligt greb, aluminiums gribeliste eller det total grebsfrie STARLINE greb fra Alno.

Alno bad har indfarvede og slagfaste 1,6mm. forkanter på alle skabe og hylder. Alno har desuden det største skabsprogram på markedet – ingen andre har så stor pallette af skabsløsninger og design som Alno – hvor næsten alt kan lade sig gøre. Badeværelset hvor du kan slippe fantasien løs.

Dit Alno bad er kvalitet og design ind til mindste detalje. Alno Skabe leveres altid med samlede skabe, og der er desuden også boret til greb.Kom ind til Kolding Køkken & Badcenter og få inspiration hvordan dit 100% specialdesignede design badeværelse kan se ud.

Multiliving bad / Multi-flex bad

Multiliving køkken & bad er et dansk produceret kvalitets badeværelse med låger fra de danske leverandører. Har du specielle ønsker til badeværeses skabe kan Multiliving køkken & bad fremstille dine bad skabe på eget snedkerværksted.

Vi kan desuden levere Multiliving køkken & bad som multi-flex bad hvor vi får produceret specielle låger efter kundens ønske. Multiliving køkken & bad leveres som ”saml selv bad” eller med samlede skabe.

Kom ind til Kolding Køkken & Bad Center og få designet dit badeværelse.

ÅBNINGSTIDER

Torsdag 11:00 – 21:00
Fredag 11:00 – 17:00
Lørdag 10:00 – 13:00

KONTAKT

Telefon: 29253835

Mail: mogens@alnokolding.dk

Alno Køkken Kolding
C.F.Tietgensvej 1 F

6000 Kolding.