Warning: Creating default object from empty value in /customers/f/1/b/alnokolding.dk/httpd.www/wp-content/themes/movedo/includes/framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Garderobeskabe med skydedøre. Kom til Kolding. Garderobe specialist

Vi leverer kvalitet skydedører og skydedøres skabe fra en af Danmarks bedste leverandører inden for kvalitets skydedører -Mogensen Danmark garderobe og skydedører har Danmarks største program. Mogensen Danmark kan producerer skydedører i størrelser helt op til 3,5 meter i højden og 2,5 meter i bredden. Det fortæller jo lidt om kvaliteten i sig selv.Skydedørerne kan bruges til garderoben, soveværelset, walk inn closet eller til at skjule vaskemaskinen og tørretumbleren i bryggerset. Alle skydedørene er monteret med kuglelejehjul i både bund og tophjul. Rammen om skydedørererne og evt. sprosser er lavet i en stærk aluminium. Aluminium der også kan leveres i hvid eller sortlakaret.Du har mulighed for at vælge sposser med 1-2-3-4 eller 5 sprosser hvor du selv kan sammensætte forskellige fyldninger i melamin, finer, glas og spejl. Ønsker du andre specialfyldninger som white board eller lignende i dine skydedører er der også mulighed for det. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Vi har også leverandør af faste garderobeskabe med skydedører fra Mogensen Danmark. De levereres i faste mål fra 120 – 420 cm. i bredden. De faste garderobeskabe er skydedørene også lavet med en stærk aluminiumsramme hele vejen rundt samt monteret med kuglelejehjul i både bund og tophjul.

Kom ind til Kolding Garderobe Center og se alle dine muligheder.