På udkig efter et nyt køkken? Gå på opdagelse i vores køkkenudstilling

Messecentre overalt i Danmark huser et væld af køkkenudstilling, der besøges af boligejere på jagt efter et nyt køkken. Det er dog ikke alle, der nyder at besøge en stor køkken udstilling. Er du mere til en personlig snak med en erfaren køkkenspecialist og et unikt udvalg af kvalitetskøkkener, kan du med fordel besøge Alno Køkken Kolding, da vi byder på vores egen unikke køkken udstilling

Køkken udstilling – Alno Køkken Kolding

Hos Alno Køkken Kolding finder du en spændende køkkenudstilling, der byder på kvalitetskøkkener fra velrenommerede producenter såsom Alno AG og Multi-Living. Alno AG og Multi-Living er begge garant for kvalitetskøkkener, der kombinerer design, pris, funktionalitet og kvalitet til UG. Med andre ord – Alno Køkken Kolding har sammensat en køkken udstilling, der kun består af kvalitetskøkkener.

Derfor vil du ikke gå forgæves, hvis du besøger Alno Køkken Kolding og får en uforpligtende snak med vores dygtige køkkenspecialist – samt får set en unik køkken udstilling med både højglans køkken, billige køkkener mm. For boligejere, der bor et stykke vej fra Kolding, er der stadig håb, da udvalget af køkkener kan udforskes på internettet, inden vores køkken udstilling besøges. Læs mere om køkkener fra Alno Køkken Kolding her: Køkken udstilling.

Alno Køkken Kolding – besøg vores butik og køkken udstilling

Fra torsdag til lørdag slår vi dørene op og byder dig indenfor i vores butik i Kolding, hvor du kan nyde vores køkken udstilling – Besøg et mere passende tidspunkt, kan efter aftale arrangeres. Derudover er der også tid til en uforpligtende snak med vores erfarne køkkenspecialist, som altid byder ind med gode råd til den perfekte køkkenløsning til din bolig. – Har du ikke mulighed for at besøge butikken, kan besøg uden for dens sædvanlige åbningstider, mod forudgående aftale, også arrangeres.

Du kan læse mere om Alno Køkken Kolding her: Køkken udstilling.