KØKKEN INFORMATION – KØKKENER MED STIL – KØKKEN KOLDING – SHOWROOM – KØKKENDESIGN.

Vi siger farvel til kedelige køkkener, badeværelser og skydedørs garderobe skabe. Hvorfor køkkener skal være så kedelige for står vi ikke.

Sjæl, design og kvalitet bliver tilgodeset, når du vælger køkken, Bad og skydedørs garderobe fra Alno køkken Kolding. Vi har en moderne måde at tænke på.

Engang handlede køkkener kun om skabe, bordplader og hvidevarer. Nu handler køkkenet også om kvalitet og design. I Danmark findes der mange køkken leverandører – Multiform køkken form 6 – Invita Invita køkken, HTH køkken – Mudulia køkken – Schmidt køkken Designa osv. Men Alno er en 85 år gammel køkken fabrik der ved hvordan det skal laves. De har den tyske viden indenfor design, produktion og kvalitet ikke mange kan hamle op med.

I gamle dage handlede køkkenet mest om at få sat nogle skabe ind hvor vi kunne ligge en almindelig bordplade på. Sådan var det, men denne tid har også ændret sig. Vi vil have et køkken der skal være rengøringsvenligt – samtidigt skal køkkenet være med et fedt design. Alno køkken kan det hele – Alno køkken har gennem tiden fået mange RED DOT design priser indenfor køkken design , vedligeholdelse samt samt ikke mindst kvalitet. At Alno køkken har en høj kvalitet ses blandt andet på at køkkenskabene bliver kvalitets udplukket fra produktionen og ”stress testet”. Det gøres f.eks. ved at køkkenet skal kunne modstå mindst 10 års brug. Derfor bliver skuffer testet på om de kan åbne og lukker 80.000 gange i træk – uden pauser.

Et moderne køkken er blevet meget større. Her arbejder vi blandt andet med køkken koge ø’er samt

køkken Vaske ø’er. Det er blevet nemmere at arbejde i det moderne køkken. Alno køkken arbejder tæt sammen med erhvervskunder, privat kunder samt ikke mindst arkitekter. Alno køkken har et stort udvalg af special fronter du ikke kan finde andre steder.  Køkken med højglans glas fronter. Ja og i 2011 kom det nye køkken med matteret glas front. Alno køkken er kvalitet ind til mindste detalje.

På badeværelset var det mest hygiejne ved  toilettet, vasken, bruseren og badekaret. Nu handler badeværelset om kvalitet – badeværelse med stil og design. Et af de moderne badeværelser i dag handler det også om mental hygiejne samt velvære. Det er ikke kun køkkenet der er blevet større. Badeværelset og blevet væsentligt større, og så er det også ved at blive koblet sammen med andre rum. Soveværelse samt måske walkin-closet, måske er det koblet sammen med køkkenet ??  Rummene er bliver åbnet, så de bliver et samlet centrum.  Stedet hvor man slapper af. Det er vi klar til at hjælpe med ved Alno køkken, Bad og Garderobe Kolding.

Et bad tidligt om morgenen kan være meget forfriskende. I et lækkert design badeværelse med stil føles det bare meget bedre. Prøv selv – Alno køkken og Bad hjælper dig på vej.

Et garderobeskab er ikke bare et garderobeskab. Vores garderober fra Mogensen Danmark bliver udført at gennemført stil og kvalitet. Vi har mange standard garderobe skabe fra Mogensen Danmark, men de kan også laves specielt til dit ønske om netop dit garderobe skydedørs skab. Vi har mulighed for at lave en opmåling af dit soveværelses garderobeskab og komme med skabet – specielt designet til dit behov til både stil – design samt ikke mindst budget. Vi designer og monterer garderobeskabe i alle prisgrupper. Lige fra et billigt garderobeskab, til det mest luksuriøse garderobeskabe. Selv det er luksuriøst sælger vi det stadigt billigt – i forhold til hvad du får for pengene. Vi har mulighed for at designe, levere og montere det køkken, Bad og garderobeskab lige som de andre leverandører af køkkener Multiform køkken, Schmidt køkken, Designa, Hth, Form 6 og Invita Køkken – Vi har mulighed for det i hele landen samt udland. Godt nok ligger butikken i Kolding – men vi kommer også med dit køkken og garderobeskabe til Haderslev- Sønderborg – Åbenrå – Odense – Vejle.

Nyt køkken Kolding