Byg dit eget køkken

Vil du gerne have et køkken gør det selv, så kan vi tilbyde dig et stort udvalg af de bedste gør det selv køkkener. Vi har siden 2005 forhandlet mange forskellige gør det selv køkkener, som gør det sjovere for forbrugeren at købe et nyt køkken. Vi ønsker at give dig en god oplevelse, så kig ind forbi butikken.

En helt unik oplevelse

Med et køkken gør selv, kan du skabe dit helt eget køkken, som ikke ligner alle andres. Hvis du henvender dig i butikken på C.F. Tietgensvej 1F, 6000 Kolding, vil vores køkken konsulent give dig et tilbud på vores store sortiment. Ved at samle dit eget køkken, kan du spare mange penge. Kvaliteten på dit nye køkkenudstyr er stadig lige så høj, som hvis en af vores montører skulle komme hjem til dig, for at sætte dit nye køkken op.

Stort udvalg i interiør

Når du modtager dine nye skuffer og skabe, får du en udførlig samlevejledning med, som beskriver nøje hvordan du skal samle det hele. Er du i tvivl om hvordan dit nye køkken skal være, så kom ind forbi vores butik, hvor vi kan give dig et uforpligtende tilbud, som du altid kan tage op til overvejelse. Vores butik har også meget andet inventar at byde på. Hos os kan du også finde et nyt badeværelse eller forskellige ting til din garderobe. Så vil du gerne samle det selv, kan du kigge ind forbi vores