Et højglans køkken med attraktiv designpris i bagagen

Den tyske køkkenproducent Alno AG er blandt branchens mest respekterede brands, og Alno AG formår at kombinere kvalitet og design med fordelagtige priser. I 2010 vandt Alno AG den europæiske Red Dot Design Award for brandets første højglans køkken, som tog designere, feinschmeckere og forbrugere med storm. Den store succes er et resultat af, at et Alno højglans køkken ikke bare er en højglans låge, som vi normalt kender den. Højglans lågerne er fremstillet af hærdet glas, som er malet på bagsiden. Det er ekstremt slidstærkt, og er synonym med et unikt look, og stor funktionalitet.

Den store slidstyrke og kvalitet betyder, at et højglans køkken er det rette valg for børnefamilier med aktive børn, idet de hærdede glaslåger er så stærke, at et barn kan køre mod lågen på deres kørende legetøj, uden lågen går i stykker. Alnos højglans køkken kan altså modstå slag, ridser og andre former for slitage. Med andre ord – et højglans køkken mister ikke sit unikke look efter et par år, og køkkentypen er et sikkert hit hos boligejere, der værdsætter kvalitet og design, og så gør det jo ikke noget, at køkkenet er nemt at gøre rent.

Køb dit højglans køkken hos Alno Køkken Kolding

Hos Alno Køkken Kolding har vores indehaver, Mogens Jørgensen, samlet et unikt udvalg af højglans køkkener fra tyske Alno AG, som kan ses i showroomet. Dermed kan du med fordel besøge Kolding Køkken & Bad Center, og altid få gode råd og professionel vejledning  til din køkkenløsning – sammen finder vi det rette (højglans) køkken til dig.

Kolding Køkken & Bad Center leverer og monterer dit højglans køkken

Kolding Køkken & Bad Center gør en dyd ud af kundeservice, hvorfor vi leverer og monterer dit nye højglans køkken. Dermed trækker du på erfaring med installationen nye køkkener, og du får en køkkenløsning, der et perfekt match til din bolig. Du kan læse mere om Kolding Køkken & Bad Center her: højglans køkken.