Grebsløst køkken? Det finder du hos os

100 % grebsløst køkken

Grebsløst køkken er en ren fornøjelse

Drømmer du om et moderne, grebsløst køkken? Hvor linjerne er rene og ubrudte gennem hele køkkenet? Og det hele dufter lidt af luksus? Så kom ind til os hos Kolding Køkken & Bad Center, for vi har 100 % grebsløst køkken til priser, hvor alle kan være med.
Når vi siger 100 % grebsløst køkken, er det fordi, du kan åbne alle skabe og skuffer uden at bruge greb. Her er overhovedet ingen håndtag til at bryde de smukke, blanke overflader. Det er ren æstetik og samtidig meget funktionelt, fordi alt kan åbnes uden besvær.
De rene overflader på skuffer og skab kan du naturligvis få i flere forskellige fronter, så det passer præcis til din drøm om dit fremtidige køkken. Hos os kan du både få unikke højglans glas fronter, matteret glas, sort og mørk finer samt malede højglans og matte fronter og så videre. Så kig ind og lad dig begejstre af de mange muligheder.

Grebsløst køkken i tysk kvalitet

Hos os får du jo ikke bare et grebsløst køkken fra hvem som helst. Bag flere af vores modeller står en af Europas største køkkenproducenter, tyske Alno AG, der hvert år leverer 450.000 nye køkkener alene i Europa. De leverer kvalitet og med 85 års erfaring har de masser af begreb om, hvordan man skruer et grebsløst køkken sammen, så du får det optimale design og den høje holdbarhed, de er så kendte for. Du kan læse mere om grebsløst køkken her.