Kolding – Alno Køkken & Bad – det rette valg

Det er altid en stor opgave at berige privatboligen med et nyt køkken, der skal være en del af dagligdagen i mange år frem. Derfor er det vigtigt, at I finder frem til det rette køkken i første forsøg. Hos Kolding Køkken & Bad står vi altid klar med gode råd og en unik service. Derudover kan Kolding Køkken & Bad bl.a. tilbyde dig udvalg af højglans køkken, som har vundet en flot europæisk designpris. Dette med stærke hærdede glaslåger, som er ridsefaste. Læs mere her: højglans køkken.

Med andre ord – Alno Køkken Kolding er det rette valg for børnefamilier, der er på udkig efter et nyt køkken, som kombinerer et lækkert design med stor funktionalitet og kvalitet. Derudover byder Alno Køkken Kolding på et væld af køkkenløsninger til danske boligejere, der ønsker at udskifte boligens gamle, slidte køkken med en moderne og innovativ køkkenløsning.

Kolding Køkken & Bad – Innovative køkkenløsninger

Kolding Køkken & Bad er garant for fire produktlinjer: Alno, Impuls, Nygaard design og Multi-Living. De to første er produceret af den tyske mastodont Alno AG, der har beriget køkkenbranchen med kvalitetskøkkener i mere end 85 år. Multi-Living er et danskejet brand med unikke køkkenløsninger, og hos Kolding Køkken & Bad finder du et væld af moderne og innovative køkkener fra begge producenter – se mere her: Køkken Kolding.

Besøg Kolding Køkken & Bad

Vil du vide mere om de mange spændende køkkenløsninger, som du finder hos Kolding Køkken & Bad, kan du med fordel besøge vores hjemmeside. Derudover kan du slå et smut forbi vores butik, hvor du får en hjælpende hånd og professionel vejledning  – læs mere om Alno Køkken Kolding her.